Работата на кабинета ще се отрази на местния вот, много

...
Работата на кабинета ще се отрази на местния вот, много
Коментари Харесай

Румен Гечев: Готвим вот на недоверие след местните избори, Божков няма бъдеще

" Работата на кабинета ще се отрази на локалния избор, доста е евентуално да има и предварителни парламентарни избори, защото нещата не отиват на добре. Това не е кабинет на Политическа партия, а класическа коалиция с избрана роля на ГЕРБ. Политическа партия са артистичната група, режисурата е на Борисов, сценаристите са Движение за права и свободи ", разяснява той.

 

Според него цените на горивата в България могат да набъбнат още повече. " Какъв е смисълът от одържавяването? Имаше митничари и гранични служители на реда, както и представители на Национална агенция за приходите. Няма да има разлика във връзка с петрола. Цената на бензина пораства, защото когато се подписват фючърсни контракти, " Нефтохим " би трябвало да подписва дълготрайни договори за доставки на нефт, по цени, предстоящи в бъдещи интервали. Техните анализатори са създали верен извод, цената в действителност пораства. Това са естествени процеси, цените на петрола ще продължат да порастват, тъй като пътят на суровината се удължава през Близкия Изток към Европа и Съединени американски щати ", съобщи Гечев.

 

Относно изявленията на Божков, депутатът от Българска социалистическа партия попита от кое място накъде ще дефинира бъдещето на България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР