Работата на Габриел Джъдж в технологична компания не приключи с

...
Работата на Габриел Джъдж в технологична компания не приключи с
Коментари Харесай

Quit-Tok: защо младите работници отказват тихо да напуснат работата си

Работата на Габриел Джъдж в софтуерна компания не завърши с циврене или с гръм и тропот, а с видео. Той снима една изтощителна и по думите на Джъдж „ свирене “ среща за обзор на представянето, по време на която тя сподели на своите мениджъри, че напуща. основател, разгласява съкратена версия на онлайн срещата в обществените медии под псевдонима „ Anti Work Girlboss “. Целта, споделя тя, е била да покаже на феновете, че се е отдалечила от ниското напрежение и относително добре платената роля, откакто работодателят й стартира да редуцира екипа й и да й дава спомагателни задания.

Самата обществена оставка стана вирусен шлагер измежду младите служащи, доста от които също се усещаха недоволни и недооценени в изявленията си.

В друго видео, оповестено в TikTok, Кристина Зумбо наподобява шокирана и с насълзени очи — „ вцепенена “, споделя тя — откакто преди малко е натиснала изпращане на имейл, информирайки шефа си, че напуща. Работата я правеше нещастна, декларира тя, до момента в който думите на подк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР