QNAP представи нова 4-ядрена NAS система за съхранение с 3

...
QNAP представи нова 4-ядрена NAS система за съхранение с 3
Коментари Харесай

QNAP пусна ново достъпно 10GbE NAS устройство

QNAP показа нова 4-ядрена NAS система за предпазване с 3 опция за монтиране на 3 диска. Системата TS-332X дава опция за основаване на RAID 5 дисков масив за систематизиране на потенциала и отбрана от неточности благодарение на по-малко дискове.Системата TS-332X разполага с 10-гигабитов порт 10GbE SFP+, три слота M.2 SATA 6Gb/s за SSD дискове, поддържа също технологии за SSD кеширане и Qtier auto-tiering.

Въпреки че TS-332X е малко NAS устройство, то дава цялостен набор от изцяло конкурентни функционалности, споделят от QNAP. То обезпечава RAID 5 отбрана в много бюджетна настройка, извършва дейно градуиране на съхранението. Чрез него даже дребни офиси със скромни бюджети ще могат да надградят своята ИТ инфраструктура, допълват от QNAP.

 TS-332X е малко NAS устройство. Снимка: QNAP

Системата TS-332X употребява 4-ядрения процесор Alpine AL-324 на Amazon (базиран на 1.7 GHz чип Cortex-A57), разполага с 2GB/4GB DDR4 RAM памет, която може да бъде надградена до 16GB, а портът 10GbE SFP+ дава съгласуемост с високоскоростни мрежи.

 Трите SSD диска М.2 могат да бъдат заменяни, без системата да бъде изключвана. Снимка: QNAP

Моментални фотоси, основани на блокове, обезпечават всеобхватна отбрана на данните и мигновено възобновяване, тъй че потребителите получават съвременно средство за облекчение на проблемите, предизвиквани от офанзива с криптовируси, изясняват от производителя.

С функционалността VJBOD (Virtual JBOD) неизползваният потенциал на дисковете в TS-332X може да бъде конфигуриран посредством iSCSI като виртуален диск в друго QNAP NAS устройство. Това е огромно преимущество за организации с няколко NAS системи на QNAP, като оказва помощ за по-ефективното потребление на потенциала.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР