Пясъчно-акустичен концерт подготвят музикантите от P.I.F.“ Резултатът ще е видим

...
Пясъчно-акустичен концерт подготвят музикантите от P.I.F.“ Резултатът ще е видим
Коментари Харесай

Група P.I.F. прави морски ънплъгд спектакъл с акордеон, тромпет и... рисуване с пясък

Пясъчно-акустичен концерт приготвят музикантите от „ P.I.F. “ Резултатът ще е забележим и подобаващ за посещаване на 13 октомври (събота), а през днешния ден фронтменът Димо пусна няколко осведомителни порции в задатък.
Ще изпеем всички познати и обичани песни („ Приказка “, “Огън ”, „ Вали “, „ Седем “, „ Цялото небе “ и други), плюс нови – даде обещание Димо. Но това не е всичко, аранжиментите са напълно разнообразни – с присъединяване на акордеон, тромпет, цигулка, чело, контрабас…

Идеята е сцената да бъде преместена в средата на клуба и да се образува самобитен сал на корабокрушенци.

Бягството от общоприетия акустичен концерт ще бъде реализирано и благодарение на режисьора и художник Мария Банова, която ще рисува с пясък в синхрон с музиката върху огромна светеща стъклена маса. Всеки кадър, който ще оживее пред очите на публиката, ще е неповторим, тъй като в никакъв случай повече не може да се повтори по същия метод.

Гост музиканти са: Мишо Йосифов – тромпет, Илко Градев – акордеон, Михаела Ненова – цигулка и Илияна Георгиева – виолончело.

Много е значим дрескодът. Желателно е публиката да пристигна, облечена в синьо, за „ да стане картинката цялостна “ – сал в море…

Като създадем този концерт, ще го завъртим в страната с турне, добави още Димо Стоянов, с което вдъхна вяра у почитателите и отвън столицата.

Чуйте повече по тематиката в диалога на Мартен с Димо от „ P.I.F. “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР