Путинистът Младен Иванов, лидер на Сдружението на русофилите в България

...
Путинистът Младен Иванов, лидер на Сдружението на русофилите в България
Коментари Харесай

Роден путинист в компанията на Захарова брани МОЧА по Первый канал


Путинистът Младен Иванов, водач на Сдружението на русофилите в България взе участие дружно с представителя на съветското Външно министерство Мария Захарова по Первый канал на Руската телевизия. Поводът бе демонтирането на МОЧА – паметника на руския окупатор, повдигнат от комунистите в София. За взаимната изява със Захарова Иванов самичък се похвали на страницата си във фейсбук.

В предаването путинистът разгласи: " За елементарните българи съветските политици наподобяват по-адекватни от нашите. Въпросът ми е следният: Защо смятате, че страната ни се включи толкоз мощно в русофобската наклонност и какво можем да създадем с това ние тук в България?» Иванов се оплака още на руснаците, че към русофилите в България се прилагала тоталната цензура, били сложени в неспособност да покажат своята позиция в средствата за всеобща информация.

Според Захарова пък демонтирането на паметника на Съветската Армия в България е карт бланш за възраждането на фашизма в Европа.

Младен Иванов е непосредствен до съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова, а Кремъл залага на него като водач на нов политически проруски план.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР