Путин уби Навални категорична е Марина Овсянникова. От какво или

...
Путин уби Навални категорична е Марина Овсянникова. От какво или
Коментари Харесай

Иво Инджев: Вероятно никога няма да се докаже от какво умря Навални

" Путин умъртви Навални " безапелационна е Марина Овсянникова. От какво или от кого умря съветският опозиционер. Коментар по тематиката от журналиста Иво Инджев.
Прочетете още
Майката на Навални споделя, че го е посетила, преди няколко дни, и той е бил в положително здраве. От оня ден е последното му видео, в което той се майтапи със съдиите. Отново във очевидно положително здраве. Изведнъж този човек е получил тромб. Това разяснява журналистът Иво Инджев в ефира на NOVA.

„ Ясно е от кого умря Навални, евентуално в никакъв случай няма да се потвърди от какво, в случай че не се допусне интернационална експертиза. Беше цяло знамение, че съумяха да го заведат в Германия, когато го отровиха ”, добави той.

Според него Навални е бил човек на концепциите. „ Идеите движат света, не масите ”, сподели той.

По думите му персоналната покруса на Навални ще докара до опция за обединяване на съветската съпротива. „ В по този начин наречената „ дълбока Русия ” клокочи неодобрение от самата война. Майките и съпругите на бойците излязоха на фронта на публичността. Засега ги щадят, не ги тикат всеобщо по пандизите, както през вчерашния ден са натикали протестиращи в Санкт Петербург, че поставят цветя. Странно е за мен, че в Москва към момента няма митинги. Според локални коментатори хората чакат отдават дължимото на брачната половинка на Навални- Юлия, която към момента слага под подозрението новината, че брачният партньор и е мъртъв. Те чакат тя да удостовери, с цел да стартират с акции. Опозиционната част от обществото осъзнава своята роля. Ще бъдем очевидци на огромни събития. Русия към този момент няма да бъде  същата ”, сподели Инджев.

Той добави, че Навални е бил последовател на мирната промяна на властта, само че тази теза, може би, няма да бъде развита. „ Има опозиция вътре в страната, тя не заплашва режима, преди да стане всеобщо ”, добави журналистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР