Путин спря обичайния си навик да напада Запада, защото си

...
Путин спря обичайния си навик да напада Запада, защото си
Коментари Харесай

Иво Инджев с версия защо Путин преди дни иронизира САЩ, които предупредиха за опасност от атентати в Москва

„ Путин спря нормалния си табиет да атакува Запада, тъй като си дава сметка, че те знаят нещо, с което ще го разобличат. Ако американците в реалност са разбрали, че следва сходен терористичен акт, това е било не тъй като са подслушвали някой бръснар таджик, а тъй като са слушали съветските служби за сигурност ФСБ. И оттова са разбрали, че съветските служби за сигурност приготвят нещо, което да показват като терористичен акт. Има забележими по пътя на логиката доказателства за това. “ Това разяснява в предаването „ Лице в лице “  по bTV журналистът Иво Инджев.

Според него съветският президент Владимир Путин иронизира предизвестията на Съединени американски щати за атентата поради огромния антиамериканизъм в Русия и поради това, че той самият се възприема за най-опитния в личната си страна.

„ Случилото се е повтаряне на събитието от 1999 година, което беше изобличено от Литвиненко – офицер от службите. Той излезе с физиономията си, с цел да каже, че съветските служби ФСБ приготвят атентатите в Москва, с цел да даде това подтик на нападението на новоназначения министър-председател Путин против Чечня “, разяснява Инджев.

По думите му „ Ислямска страна “ съществува, с цел да поема такива отговорности, а въпросните таджики са с принадлежност към терористичната организация, само че това не значи, че те са същинските причинители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР