Пуснаха на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева пияния

...
Пуснаха на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева пияния
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода срещу гаранция пияния каскадьор, паднал в изкоп в Кършияка

Пуснаха на независимост против парична гаранция от 1000 лв. пияния каскадьор, който след гонка с полицията се прекатурна в ров на бул. „ Дунав ” в Пловдив. Решението на съда идва, откакто изтече 72-часовото задържане на 63-годишния Ненко Казиски.
Прочетете още
Както  TrafficNews.bg  заяви, малко след среднощ на 25 април мъжът отказал да спре за инспекция на пътни служители на реда в региона на Труд, след което последвала гонка до Кършияка. Като влезнал в града водачът завил по бул. „ Дунав ”, който сега е в ремонт и се преобърнал в един от изкопите. С него е била и жена, като се наложило полицията да среже коланите им, с цел да ги изкара. И двамата нямат съществени пострадвания, нито престъпни регистрация.

По време на гонката с полицията водачът нараснали скоростта до 170 км/час, а направеният му тест с дрегер отчел 1,38 промила алкохол в кръвта.

Ненко Минков  е упрекнат, че незаконно е пречил на орган на властта – полицейски чиновници при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, да изпълнят отговорностите си – закононарушение по член 270 алинея 1 от Наказателния кодекс, като наказването за това действие е отнемане от независимост до 3 години или санкция от 500  до 2000 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР