Пускат сигнал за лъжливи показания срещу свидетелка по делото Семерджиев.

...
Пускат сигнал за лъжливи показания срещу свидетелка по делото Семерджиев.
Коментари Харесай

Ще обвинят в лъжесвидетелстване жената, която твърди, че Семерджиев не е карал колата

Пускат сигнал за лъжливи показания против свидетелка по делото „ Семерджиев ”. „ Вчерашното съвещание по делото беше цялостен цирк “, сподели пред Нова тв Пламен Димитров, юрист на околните на починалата Хариет Стефанович.

„ Апелативната прокуратура ще пусне сигнал до Софийската районна против свидетелката Аршинкова. Целта е да се организира следствие за лъжесвидетелстване. Ако на 6 март тя се яви и отдръпна показанията си, ще избегне правосъдна отговорност. Лъжесвидетелстване се санкционира с до 5 година отнемане от независимост ”, акцентира юристът.

На делото се оказа, че няма ДНК на Георги Семерджиев в колата, която опустоши и умъртви две млади дами на столичния бул. „ Черни връх ”.

Според отбраната на обвинявания за злополуката, в джипа пътували и две дами. Едната от тях карала колата в злощастната нощ. Според юрист Димитров няма по какъв начин човек, който е пътувал на задната седалка на джипа на Семерджиев, да е жив след удара.

„ Колата беше разцепена на две и никой не би могъл да оживее, камо ли да стане, да се изтупа и да си отиде, каквото беше изказванието на отбраната “, добави юристът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР