Пухкаво коте, любимец на децата в бургаския ж.к. Зорница", е

...
Пухкаво коте, любимец на децата в бургаския ж.к. Зорница", е
Коментари Харесай

Психопат умъртви коте - любимец на деца

Пухкаво коте, любим на децата в бургаския ж.к. Зорница ", е било умъртвено по изключително нечовечен метод. Това заяви пред Burgas24.bg Стефан Петров от ОЗБГ, който е получил притеснителния сигнал от жител. Кадрите са оповестени на официалната страница на организацията.
"Какво става в Бургас, какво се случва в "най-добрия град за живеене "? Учителки тормозят и удрят деца, жители убиват котета, дишаме токсичен въздух. Часове след подадения до ОЗБГ сигнал за издевателството над децата, получихме и различен сигнал за ликвидиране на коте ", съобщи Петров.
Случката се разиграва към 9:00 часа на 31-и януари в региона на 12-и блок в "Зорница ". Момчето чува звук и мощно мяукане, и излиза на терасата, да види какво се случва. Намира котето да лежи неподвижно, а до него стои неговото приятелче. Слиза долу и снима видеото. След това отива и поставя котето в торба, и го изхвърля, с цел да не го види щерка му и другите деца.
"Всеки ден с неговата дъщеричка хранят няколко котки и детето му не желае да се прибере, до момента в който не ги нахранят. Докато отива към котето, детето му се демонстрира на терасата и пита какво се случва, а той дава отговор, че котето спи, с цел да не се разплаче детето. Котето е било още топло, което значи, че е убито преди минути. Това е кварталното коте, което радвало децата от блока. Не му е ясна повода за тази свирепост, само че моли на сходни случаи да се дава публичност, да се търсят виновниците и да понасят строги санкции ", се споделя още в известието.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР