Публицистичното предаване Неделята на Нова, което се излъчва на живо,

...
Публицистичното предаване Неделята на Нова, което се излъчва на живо,
Коментари Харесай

Неделята на Нова спря 45 минути по-рано заради технически причини

Публицистичното предаване " Неделята на Нова ", което се излъчва онлайн, бе спряно 45 минути преди края си заради механически проблем в Нова тв.

Сривът става тъкмо преди ген. Венцислав Мутафчийски да излезе онлайн в ефира на Нова тв. Той е бил поканен да взе участие като посетител и изявлението с него беше неведнъж обявявано денем в автореклами.

Проблемът обаче е подбуден от щета в звуков пулт и поради това екипът на предаването стопира живото лъчение, тъй като не може да се излъчва въобще тон.

" Причината за прекъсването е напълно техническа ", сподели пред " 24 часа " шефката на " Нова Броудкастинг груп " Ива Стоянова.

Малко след 18 ч по време на изявление със Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний поради механически аргументи водещата Мая Костадинова афишира, че предаването стопира. По стратегия то би трябвало да свърши в 19 ч. Разваленият звуков пулт обаче не разрешава това, заради което на мястото на живото предаване е пуснато повтаряне на епизод от " Кошмари в кухнята " с началник Манчев.

Технически екип се зае незабавно с възобновяване на сигнала, с цел да може централната емисия вести да тръгне в точния момент в 19 ч. Новините на Нова стартираха без проблем.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР