Публикувани са първите снимки в делото на Тръмп за намеса в изборите в Джорджия

...
Служителите на окръг Фултън публикуваха първите две снимки на обвиняемите,
Коментари Харесай

Служителите на окръг Фултън публикуваха първите две снимки на обвиняемите, обвинени в делото за намеса в изборите на Доналд Тръмп в Джорджия.

Джон Ийстман, адвокат, чиито маргинални теории бяха в основата на опитите на Тръмп да отмени президентските избори през 2020 г., се предаде във вторник и беше освободен срещу гаранция от $100 000.

По-късно вечерта шерифът на окръг Фултън пусна неговия изображение:

В това изображение, предоставено от офиса на шерифа на окръг Фултън, Джон Ийстман, бивш адвокат на Доналд Тръмп, е показан на резервирана снимка, направена по време на обвинението му във вторник в Атланта.

Също във вторник, освободеният под гаранция Скот Хол се предаде, след като беше обвинен за предполагаемата си роля в нарушаването на машините за гласуване в окръг Кофи в Джорджия.

Той беше освободен срещу гаранция от $10 000 и офисът на шерифа публикува тази снимка:

Скот Хол, освободен под гаранция, изправен пред обвинения за нарушаване на системата за гласуване в началото на 2021 г., е показан на снимката му от резервацията, направена във вторник в Атланта и освободена от офиса на шерифа на окръг Фултън.

Очаква се Тръмп да се предаде в затвора Фултън в Атланта в четвъртък.

Бившият президент не беше сниман по време на предишните му три обвинения, но се очаква това да се промени тази седмица. Шерифът на окръг Фултън Пат Лабат каза, че няма да има специално отношение към бившия президент.

„Няма значение статусът ви, ще имаме готова снимка за вас“, каза Лабат пред репортери по-рано този месец.

Деветнадесет души, включително Тръмп, са обвинени по делото Джорджия и им е даден срок до петък да се предадат.

Обвинителният акт се основава на разследване, водено от окръг Фултън Окръжният прокурор Фани Уилис обвинява Тръмп и другите обвиняеми, че са нарушили държавните закони, като са участвали в широко разпространена схема за отмяна на президентските избори през 2020 г. в Джорджия и другаде.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР