Публикувана е карта на наводнението на Херсон с възможно подкопаване

...
Публикувана е карта на наводнението на Херсон с възможно подкопаване
Коментари Харесай

Апокалипсис на Днепър: какво ще се случи, ако ВСУ взривят язовира на Каховската ВЕЦ

Публикувана е карта на наводнението на Херсон с допустимо подкопаване на APU на язовира на Каховската водноелектрическа централа

Думите на военачалник Суровикин, че украинските войски се готвят да разбият с ракети стената на язовира на Каховската водноелектрическа централа и по този метод да провокират техногенна злополука, удостоверяват за какво е належащо незабавно да се изтеглят хората от Херсон. А размерът на бедствието може да бъде ужасяващ.

Скъсването на язовирната стена, става известно, е изчислено от руски учени през 1985 година Но данните незабавно са били класифицирани /засекретени/, с цел да не плашат хората.

Сега тази информация стана известна.

В случай на гърмеж на язовирната стена, вълна с височина 5 метра ще се спусне по Днепър със скорост 25 км / ч! Тя ще отмие всички крайбрежни села, които е срещнала по пътя си.

След 2 часа това цунами ще бъде в Херсон.

Водата ще се повишава за към 14 часа, наводнявайки големи площи и доста обитаеми места.

Наводнението ще продължи 3 дни, след което водата ще стартира да понижава.

Ясно е, че в подобен величествен воден апокалипсис ще бъде мъчно да се оцелее.

Но украинския режим наподобява не се интересува от стотиците хиляди хора, живеещи в Херсон и по низините на Днепър. Че за какво да им пука - въпреки всичко тези хора гласоподаваха за присъединение към Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР