Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №3 на седмицата: Никой не попита Алена за датата на изборите

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 8500 ваши прочитания в Actualno.com.
 
Никой не я попита. Не си направиха и най-малкото изпитание. Не им пука - на Радев не му пука, на Българска социалистическа партия не им пука, на Вътрешна македонска революционна организация не им пука. А ГЕРБ? Дали пък не нападнаха толкоз смяната на датата, тъй като таман Алена ги знае тези работи и ги е предизвестила, че 28 март е по-добре от 4 април? Неведнъж тя към този момент, че властта на Борисов в предходния му мандат е обезпечена от датата, на която се е заклел, 4 май. Това е сериозна работа. Затова не мисля, че може изобщо да организираме избори без да сме осведомени за това, за което Алена е осведомена. Би било доста, доста тежко - това, което схващаш като народна власт и либерален избор, за следващ път да бъде смазано от тоталитарният диктат на звездите.
Предложението ни: избирането на датата за изборите би трябвало да става в стеснен астрологичен кръг. Това би трябвало да е доста дълга маса, на чиито край стои Алена, а отляво и отдясно партийните водачи. Задачата: изследват се всички вероятни дати за избори и с цел да няма фаворитизирани партии, би трябвало да се откри датата, на която звездите са относително еднообразно благосклонни и относително еднообразно неблагосклонни. Трябва да има някакъв астрологичен срез, междинна големина, която да е супер за всички без Слави Трифонов.  
Ще кажете, това е задоволително. Но не е - има и доста огромен проблем в това, че самите гласоподаватели също зависят мощно от звездното въздействие на въпросната дата. Различни затъмнения могат да предивикат разнообразни помрачения и току-виж в петък си си наумил претендент, в събота някой ти тикнал 50 лв. в джоба и си се объркал. От друга страна този някой ги е тикнал, тъй като го е шибнал Юпитер в невротрансмитерите и се е корумпирал в точния момент - той другояче е добър човек, Иван от Враца, познавате го. 
Та по какъв начин да стане работата с жителите и астрологията, известно е: Михаил Константинов може да направи една сметчица. От ЕСГРАОН се изтеглят всички дати на ЕГН-та, оттова се разпределят в таблица с дванайсет зoдии, върху тях се прожектират засечки с астрологичните предпоставки и най-после се намира най-тънката дата, която да е най-подходяща за всички. Без Слави Трифонов. 
За край, пред заседалната зала чакат астрожурналисти. Астралната публицистика е във напредък, изключително откогато е станало ясно, че публикациите за политика изостават тройно от публикациите за зoдии и е време да се яхне вълната. Преходът е логически: отново ще е толкоз безмислено, само че най-малко ще се чете повече.
И по този начин нататък - до идващото галактическо пренареждане. 
 
Автор: Райко Байчев 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР