Публикациите за руско-американски контакти в Украйна са теории на конспирацията

...
Публикациите за руско-американски контакти в Украйна са теории на конспирацията
Коментари Харесай

Захарова: Публикациите за руско-американски контакти в Украйна са теории на конспирацията и слухове

Публикациите за руско-американски контакти в Украйна са теории на конспирацията и клюки. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по време на брифинг, разяснявайки информацията, че Руската федерация през 2023 година е изпратила сигнали до Съединени американски щати за готовността си да прегледа способи за реализиране на помирение в Украйна, само че Вашингтон ги отхвърлил, оповестяват съветски медии.

" Тогава тази възбрана за договаряния на законово, законодателно равнище беше закрепена от Съединените щати. Ние също казахме, че не ние сме спрели тези договаряния. Ние просто отговорихме на украинските оферти по текста на съглашението и това е мястото, където всичко завърши заради западния напън върху президента на Украйна " Владимир Зеленски и режима в Киев. Мисля, че в тази среда се раждат някои злословия, клюки, по този начин да се каже, полемики, тълкования, може би някои пропуски, някои тайни теории построен към това “, сподели още Захарова.

Захарова обърна внимание на обстоятелството, че съветската страна също е отговаряла милиони пъти на въпроси какво би трябвало да се направи, с цел да се възобнови преговорният развой. " Те също дадоха отговор.

„ Вероятно Западът би трябвало по някакъв метод да деблокира личното си решение, забраняващо на режима в Киев да води тези договаряния ", добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР