Публичните домове в Нидерландия, включително тези в прочутия квартал на

...
Публичните домове в Нидерландия, включително тези в прочутия квартал на
Коментари Харесай

Публичните домове в Нидерландия отново отвориха врати

Публичните домове в Нидерландия, в това число тези в фамозния квартал на Червените фенери в Амстердам, през днешния ден още веднъж отвориха порти, откакто бяха затворени в средата на март поради пандемията от новия ковид, съобщи Франс прес.

От 1 юли в Нидерландия още веднъж се позволява упражняването на всички " контактни специалности ", което се отнася и за секс тружениците и труженичките.

Първоначално държавното управление планираше обществените домове да отворят още веднъж на 1 септември, само че работещите в областта на секс услугите настояха това да стане по-рано.

" Всички изпитваме огромно облекчение, че можем да се върнем на работа, защото доста работещи секс сектора не получиха никаква помощ от страната ", сподели за Агенция Франс Прес Фокси, представителка на специалността от Амстердам.

Работещите в региона на секс услугите обаче би трябвало да съблюдават някои правила, с цел да се избегне заразяване с короновируса, като предварителна инспекция на клиента за признаци на Covid на срещите ", отбелязва Фокси, активистка в амстердамския Център за информация за проституцията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР