Птър Занев прекрати футболната си кариера в края на 2022-а

...
Птър Занев прекрати футболната си кариера в края на 2022-а
Коментари Харесай

Занев: С работа ще накараме хората да повярват в проекта Пирин

Птър Занев приключи футболната си кариера в края на 2022-а година, след което реши да остане в Благоевград и да оказва помощ на Пирин. С богатия си опит той зае управителен пост в клуба. После пътищата им се разделиха, само че след това се завърна в Пирин, като отборът се трансформира в една от приятните изненади.

" Определено да си футболист е по-лесно, тъй като идваш, тренираш и си тръгваш. Когато си началник, имаш към 70 индивида личен състав, където би трябвало да мислиш 24/7 на тези хора по какъв начин да им подсигуриш заплатите. Трудно е, само че като видиш резултати, си задоволен.

Имахме компликации, като бяхме без притежател, тъй като нямаше по какъв начин да се финансира клубът. Тогава никой не ни повярва, че можем да се оправим и да спасим спортно-технически тима. Отново обстановката бе безнадеждна. Това, което заварих, имах концепция какво може да е, само че чак толкоз си нямах и на визия, че е по този начин тежка обстановката. Постепенно съумяваме да стабилизираме клуба и да плащаме заплатите на време. Атмосферата е прелестна. Създаде се един добър колектив.

Представяме се добре. Точковият актив не ни прави спокойни, защото има още много мачове. Трябват ни още победи, с цел да се спасим. Борим се на два фронта. Зимата бях пред алтернатива да излезем напълно с юноши, вместо да стабилизираме клуба. Предприех този риск да се борим и финансово, и спортно-технически. Успяваме на този стадий последователно да подредим нещата. Живеем в България, човек не може да се зарадва. Много работа би трябвало, с цел да може хората да повярват в плана Пирин ", сподели той в предаването " Домът на футбола ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР