Психотрилърът, обединяващ част от сюжетите на Неуязвимият и На парчета

...
Психотрилърът, обединяващ част от сюжетите на Неуязвимият и На парчета
Коментари Харесай

„Стъкления“ измести „Аквамен“ сред най-гледаните филми у нас

Психотрилърът, сплотяващ част от сюжетите на " Неуязвимият " и " На части " - " Стъкления " на М. Найт Шамалан е най-гледаният у нас , сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята, проследяваща дейностите на Дън и Кръм в търсенето на хората със гигантски сили, е гледана от 12 951 фенове и има 134 321 лв. доходи за първите три дни у нас.

Задържалият се три следващи седмици с максимален зрителски интерес - " Аквамен " към този момент е на втора позиция измежду най-гледаните филми у нас. За месец на екраните историята, в която се сблъскват два свята, е гледана от 132 044 фенове и има 1 497 619 лв. доходи.

На трета позиция е анимацията " Ралф разрушава интернета " , продължение на първият филм с едноименният воин от 2012 година Приключенията на Ралф и Ванилъпи, които към този момент са в интернет, са гледани от 49 304 фенове и имат 478 591 лв. доходи за трите седмици у нас.

Четвърти по ред е сръбският екшън " Южен вятър " , който в западната съседка припознават като най-хубавият им филм за последните 20 години. Историята на един автомобил, запълнен с опиати по направлението Турция - България - Сърбия, преплетена с автокрадци в Белград и изкъсо наблюдаващият наркоразпространението полицейски отдел, е гледана от към този момент 17 877 фенове и има 164 401 лв. доходи за десетте дни у нас.

На пето място е трилърът " Еscape room: Играй или умри ". Лентата, която наблюдава протичащото се с шестима непознати, които би трябвало да вложат цялото си знание, с цел да оцелеят в една стая за бягство, където са застрашени да умрат, е гледана от 23 318 фенове и регистрира 217 991 лв. доходи за десетте дни у нас.-->

Шеста позиция е за " Астерикс: Тайната на вълшебната запарка " . Анимацията за именитото галско село, където се забърква запарка, правеща популацията му свръхсилно, само че стартира търсенето на нов друид, който да прави отварата, е гледана от 48 701 фенове и има 421 721 лв. доходи.

На седмо място е биографичният " Бохемска рапсодия ", спечелил " Златен глобус " за най-хубав филм и за най-хубава мъжка роля. Филмът, проследяващ историята на Фреди Меркюри от влизането му в " Куин " до концерта на групата на стадион " Уембли " през 1985 година, е гледан от към този момент 161 634 фенове и има 1 511 274 лв. доходи за трите месеца у нас.

Осмо място в топ 10 е за сантименталната драма " Втори късмет ". Историята на 40-годишна служителка в магазин, която посредством подправена автобиография стига до висока позиция в козметична компания и открива изоставената си щерка, е гледана от 41 172 фенове и има 384 006 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Девето място е за мюзикъла " Мери Попинз се завръща " , продължение на първата история от 1964 година Завръщането на именитата бавачка в дома на ул. " Черешово дърво " 17 в Лондон по време на икономическата рецесия от 30-те години на предишния век, с цел да избави домът и сплотеността в семейство Банкс, е гледано от 48 470 фенове и има 424 073 лв. доходи за петте седмици у нас.

На десета позиция е " Бъмбълби " , който споделя за прочувствената връзка сред младият Чарли и машината , излязла от жълтият Фолксваген Beetle, е към този момент пета седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 41 485 фенове и има 464 473 лв. доходи от билетите им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР