Психолозите са посочили категориите жени, на които винаги ще липсва

...
Психолозите са посочили категориите жени, на които винаги ще липсва
Коментари Харесай

Трите типа жени, които не знаят какво е семейно щастие

Психолозите са показали категориите дами, на които постоянно ще липсва нещо в брака.

 И това е самата истина - има категория дами, които се усещат нещастни, макар че имат устойчиво семейство.

Има доста аргументи, заради които фамилиите се разпадат. Изневяра, машинация, липса на обич, домашно принуждение, алкохолна взаимозависимост, отвращение да имат деца и доста други - всичко това е разумно и разбираемо. Но надалеч не е извънредно самата жена да не е удовлетворена от брака, на който завиждат всички нейни другари. Може би някои от тях просто не могат да бъдат щастливо женени по природа?

Време е

Много чест случай, когато би трябвало да се ожените допустимо най -скоро - не по обич, а тъй като всички останали са го създали, тъй като „ часовникът тиктака “, просто да не останете остаряла мома! В този случай хората, които са изцяло несъответствуващи един за различен, може да се съберат.

Съпругът в никакъв случай няма да разбере хладното отношение на брачната половинка си в брака или настояването за бракоразвод, изключително в случай че откровено е обичал и се е опитвал да направи всичко за фамилията. Но възприятието за чужд човек наоколо гризе такива дами и те или страдат до края на дните си, или се разделят със брачна половинка си, без да схващат за какво даже са се оженили за него.

Иска прекалено много

Красиви и умни девойки, които са били хвалени от детството, могат да станат капризни млади дами с огромни условия. Избирайки за себе си предстоящ брачен партньор, те пресмятат всичко - какъв брой е хубав, дали печели добре, дали тя има вероятността за дълъг  взаимен живот с него. В резултат на това може да се случи, че те се женят без обич, а по-късно непрекъснато са недоволни от брачна половинка си, в случай че той не направи задоволително за тях - по техните стандарти.

Такъв брак може да се разпадне по искане на всяка от страните - става невероятно да се живее в среда на непрекъснат стрес, кавги за дреболии или злоба към триумфа на другия.

При другите постоянно е по-добре

Случва се по този начин, че брачният партньор не е неприятен, бракът е по обич, само че по някаква причина не се получава по този начин, както е мечтала като момиче. Вместо да работи върху връзките, брачната половинка стартира да се оглежда в близост - постоянно има такива, чието благоденствие ще бъде като бодил в окото. Вместо да прави оценка правилния брачен партньор и татко на децата си, една жена стартира или безшумно да страда от неналичието на нещо, или непрекъснато да показва това на брачна половинка си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР