Психологията на мъжете в отношенията с жените се отличава от

...
Психологията на мъжете в отношенията с жените се отличава от
Коментари Харесай

За жени: Чуете ли тези фрази, по-добре си тръгнете!

Психологията на мъжете в връзките с дамите се отличава от женската, това е явен факт. Затова и представителките на нежния пол от време на време доста мъчно съумяват да схванат желанията на своите избраници.

Понякога мъжете внезапно охлаждат към тази, която единствено до наскоро са наричали обичана и единствена. Защо се случва по този начин? В някои от случаите с времето се изпаряват възприятията, които първоначално не са били задоволително мощни. В други – от споровете с дамата, мъжът натрупва доста негативи, които в един миг стартират да превъзхождат позитивите.

Любовните връзки на мъжете и дамите

Да осъзнаеш, че към този момент не си забавна на мъжа си, е извънредно неприятно. Но по-добре да схванеш това по-рано, в сравнение с да живееш дълго в подвеждане.

Фрази, които издават възприятията на мъжете

1. „ Днес ще закъснея. “
Ако тези думи стартират да звучат постоянно, това значи, че прекарва повече в време с някой различен, който му е по-интересен, в сравнение с си ти. Това не е безусловно държанка. Вариантите са – другари, персонални увлечения. Във всеки случай, него го „ задържа “ нещо, което той не може или не желае да показа с теб.

2. „ Трябва да си вземем дребна отмора. “
Той се съмнява в своя избор, нужно му е да остане самичък, с цел да разбере ще му липсваш ли. Той или е изтощен от напрежението в връзките ви и желае да ги прекрати с вярата за това, че времето ще помогне и на двамата да се освободят.

3. „ Виж Катя, (Таня, Ина). “
Обичащият мъж няма да съпоставя жена си с никоя. Този, който съпоставя, подсъзнателно търси по-добра. А сравненията загатват за това, че тази, която има, не го устройва.

4. „ Сам ще реша какво да върша. “
Това не значи, че мъжът желае да бъде независим, както тази фраза би споделил подрастващ. Това значи, че той не се интересува изключително от твоето мнение и желае да подчертае своята самостоятелност.

5. „ Не ме интересува какво мислиш. “

Открито заявяване на това, че той повече не се преценява с твоето мнение. Възможно е той към този момент да не те почита и като човек. От мъж, който приказва такива неща, би трябвало да се бяга.

Смисълът на връзките сред мъжа и дамата се губи, когато от тях изчезне доверието. Затова е по-добре да се приказва откровено за съществуващите проблеми. Това може да помогне да се изгладят нещата.

Так Просто

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР