Психологическата война между тазвечершните полуфиналисти в Шампионската лига Реал Мадрид

...
Психологическата война между тазвечершните полуфиналисти в Шампионската лига Реал Мадрид
Коментари Харесай

Бивш бос на Реал: Ако Левандовски поиска, ще напусне Байерн

Психологическата война сред тазвечершните полуфиналисти в Шампионската лига Реал Мадрид и Байерн Мюнхен към Роберт Левандовски продължава с цялостна мощ. Бившият президент на „ белия балет” Рамон Калдерон счита, че в случай че полякът пожелае да напусне немския исполин, то няма кой да го спре.

Левандовски признал, че желае в Реал?

Слуховете към 29-годишния голаджия се интензифицираха през последните месеци и доста се приказва, че желанието на Лева е да облече екипа на европейския клубен първенец. Фактът, че той смени сътрудника си и към този момент е представляван от Пини Захави, също наля масло в огъня, а самият Захави си разреши някои много двусмислени мнения по отношение на бъдещето на клиента си.

Байерн охлади мераците на Реал за Левандовски

От Байерн съвсем през ден настояват, че до разлъка с водещия си изпълнител няма да се стигне. Калдерон обаче има друга позиция върху случая. „ Няма никакво подозрение, че Реал Мадрид желае да го притегли. Няма тим, който да не изиска Левандовски”, разяснява испанецът пред „ Билд”.

„ Ако Роберт желае да напусне, Байерн няма никакъв късмет. По мое мнение няма никакъв смисъл да задържаш някого, който не желае същото.”

„ Разбира се, шефовете на Байерн желаят той да остане. Но съм чувал това толкоз доста пъти в дните си като президент. Навремето и сър Алекс Фъргюсън повтаряше, че няма късмет Кристиано Роналдо да напусне Манчестър Юнайтед. Същото беше по-рано и с Дейвид Бекъм. В последна сметка постоянно играчът дефинира личното си бъдеще”, съобщи Калдерон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР