Психологът Ани Владимирова се отказа от почивка това лято заради

...
Психологът Ани Владимирова се отказа от почивка това лято заради
Коментари Харесай

Ани Владимирова вбеси младото си гадже

Психологът Ани Владимирова се отхвърли от отмора това лято поради работа. Тя била по този начин затрупана от пациенти, че останала сама в София, до момента в който младото й гадже Милен Суванджиев се пече на морския бряг самичък.

Своенравната дама отказала твърдо на приятеля си да го последва към южното Черноморие в гиздав оазис, тъй като имала записани часове на пациенти всеки ден до края на август.

20 години по-младия от нея кинезитерапевт, който се надявал да изкара няколко спокойни дни с обичаната, буен, че тя избира служебните си задания вместо неговата компания. И люто се разсърдил, написа в. „ Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Когато схванал, че Ани е записала изключителни часове на хора, обадили се в последния миг, Милен се ядосал и я обвинил, че преднамерено е провалила общата им отмора.

51-годишната терапевтка от дълго време пали фитилите на търпеливия си мъж, с който към този момент много време живеят дружно под един покрив, като му отхвърля да се омъжи за него. Вече няколко пъти настоятелният Милен предложил пръстен на Ани, само че тя отклонявала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР