Психичноболна нападна бременна жена в Лом, научи агенция BulNews. Инцидентът

...
Психичноболна нападна бременна жена в Лом, научи агенция BulNews. Инцидентът
Коментари Харесай

Посред бял ден! Луда пресрещна и нападна бременна жена в Лом

Психичноболна атакува бременна жена в Лом, научи организация BulNews.
Инцидентът се е разиграл през вчерашния ден, малко преди обяд. Млада ломчанка отишла да си пазари в кварталния магазин, когато изненадващо била пресрещната от бездомна жена, съпроводена от няколко кучета. Първоначално бездомницата попитала бременното момиче да й даде пари или храна, само че момичето й споделило, че няма и решила да продължи по пътя си. В този миг обаче бездомницата се нахвърлила върху нея и грубо я блъснала в корема.
Ужасена бременната ломчанка побягнала в опит да избави себе си и бъдещото си дете. Нападателката не направила нищо друго, а просто си тръгнала.
За преживения потрес ломчанката описа в обществените мрежи. „ Какво се случва в този град?!?! Бях нападната преди 15 мин. от бездомна с кучетата и искайки пари или храна от мен… Ако от полицията я затворят то ще е за 24 часа и още веднъж ще я пуснат да се разхожда, можейки да навреди на деца, възрастни, бременни... “, написа пострадалата.
Нейни съграждани й съчувстваха и споделиха сходни прекарвания с въпросната луда жена, която назовават Бобоко.
Младото момиче алармирало в полицията за бруталното нахлуване, само че вярата лудата жена да бъде прибрана за дълго в психиатрията не е огромна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР