Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова обясни защо протестират срещу тези, които

...
Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова обясни защо протестират срещу тези, които
Коментари Харесай

Психиатър: Тази четворна коалиция е зачената с грях и е неморална

Психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова изясни за какво стачкуват против тези, които желаят да създадат постоянен кабинет.

„ Протестът ни е против тази безусловно безпринципна и несъстоятелна в морално и политическо отношение коалиция. Четворната коалиция ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Демократична България, Политическа партия, протестираме против несъстоялото се държавно управление, тъй като твърдо стоим на позиции, че  имаме потребност в действителност от държавно управление, от работещ парламент само че всичко би трябвало да е в действителност устойчиво, не да има зависимости. Искаме нови избори, това е демократична процедура, и ще вървим на избори колкото би трябвало “, съобщи в „ Лице в лице “ по бТВ.



„ Това държавно управление и тази коалиция нямат доверие след всичко, което се случи. Избирателите на тези хора, те са към 600 000 или малко повече, или милион, те са излъгани. Няма по какъв начин да приема, че е допустимо това нещо. Всичко в тази коалиция ме смущава. Като стартираме с метода, по който беше зачената - в грях, със заклинанията, с обещанията, че това няма да се случи. Кирил Петков предходната година арестува Бойко Борисов, в никакъв случай нямаше да се случи. В нощта на изборите обещаваха това да не се случи и то се случи. След това, несъмнено, записът, който не е объркващ, той е възмутим, тъй като е възмутителен. Това, което чуваме, по какъв начин ще се чегърта и по този начин нататък, по какъв начин ще се прочистват хора, чистки “, добави доктор Цветеслава Гълъбова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР