Псевдо-легитимни“ туристически агенции се появяват в Сенегал и предлагат на

...
Псевдо-легитимни“ туристически агенции се появяват в Сенегал и предлагат на
Коментари Харесай

„Псевдо-легитимни“ туристически агенции в Сенегал, предлагащи „пълни пакети“, за да отведат мигрантите до границата със САЩ

„ Псевдо-легитимни “ туристически организации се появяват в Сенегал и оферират на мигрантите „ цялостен пакет “ да стигнат до южната граница, където милиони са се пробвали да влязат незаконно в Съединени американски щати, споделиха чиновници тази седмица. се появяват в градове като Дакар, столицата на Сенегал, и оферират гратис пътешестване до Европа на сенегалски жители.

Тези организации оферират безвизово пътешестване до Европа, което по-късно им разрешава да се реалокират оттова в Западното полукълбо, където могат да пътуват до Съединени американски щати и или да се опитат да влязат на входно пристанище благодарение на приложението CBP One – където се позволяват 1600 всеки ден – или да влязат нелегално сред входните пристанища с вярата да бъдат пуснати в Съединени американски щати със съд дата в далечното бъдеще.

В аспект от въздуха хиляди имигранти, множеството носещи термо одеяла, чакат обработка в директен център на граничния патрул на Съединени американски щати на 19 декември 2023 година в Игъл Пас, Тексас. ((Снимка от John Moore/Getty Images))

" Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР