Прясно повишеният в бригаден генерал Красимир Станчев оглави Националната служба

...
Прясно повишеният в бригаден генерал Красимир Станчев оглави Националната служба
Коментари Харесай

Красимир Станчев стана генерал и пое НСО

Прясно нарасналият в бригаден военачалник Красимир Станчев оглави Националната работа за защита на тържествена гала в президентството. Той е някогашен зам.-шеф на НСО, директно е отговарял за защитата на Сергей Станишев като министър председател, бил е и в екипа държавни гардове на Симеон Сакскобургготски.

" Наред с виновната и доста значима за страната активност на Националната работа за защита, би трябвало да помним, че най-важни са хората - с тяхната подготовка, мотивация, отговорности и потребности, с тяхната преданост и взаимна поддръжка. Това са нещата, които чакам да продължите да надграждате ", съобщи президентът Румен Радев към новия шеф на НСО. Със собствен декрет президентът назначи Станчев за шеф на НСО и го удостои с висше офицерско звание бригаден военачалник, считано от 30 септември 2019 година.

Държавният глава дефинира назначението като справедливо самопризнание и оценка за професиналните качества и пълномощия на бриг. ген. Красимир Станчев. „ Длъжността шеф на НСО е заредена с големи условия по отношение на ефикасното действие на тази значима за националната ни сигурност работа. Тя е заредена и с доста високи упования за надграждане на постигнатото от вашите прародители. Знам, че няма да ви е елементарно, само че съм уверен, че с вашите професионални пълномощия, лидерски умения и мотивация и най-много с поддръжката на целия персонален състав на НСО, ще можете да отговорите на високите провокации, които произтичат от тази служба “, обърна се президентът към началника на НСО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР