Прясно изцедените сокове са най-лесният начин да приемете бързо и

...
Прясно изцедените сокове са най-лесният начин да приемете бързо и
Коментари Харесай

Пресните сокове, които горят най-много калории

Прясно изцедените сокове са най-лесният метод да приемете бързо и елементарно доста витамини, минерали и фибри.

Някои от тях обаче пречистват организма и забързват метаболизма (повече от другите), като по този начин ви оказват помощ да остлабнете. Освен това, някои от тях работят и детоксикиращо и освобождават тялото от насъбраните отрови и даже от напрежението.

#Сок от моркови. Той има тонизиращ резултат, съдръжа доста фибри и напълно малко калории. Идеален сурогат е на следобедния десерт или за моментите когато имате потребност от сила, само че не желаете да посягате към шоколада и високо калорийните храни.

#Сок от ананас. Освен че е извънредно апетитен и сладостен, ананасът съдържа значим за храносмилането ензим – бромелаин. Друго предимство на този сок е, че на организма му е нужна повече сила, с цел да го преработи или с други думи ще изгорите повече калории, с цел да го усвоите.

 50725378_374346180050769_8803600769941114473_n.jpg (1080×1351)

#Сок от краставица. Признаваме, че прясно изцеденият сок от краставица не е най-вкусното нещо на света, по тази причина може да го комбинирате с листа от мента или да добавите известно количество от него към водата, която пиете денем. Краставицата съдържа огромно количество вода, заради което е идеална за детоксикация и хидратиране на организма.

#Сок от нар. Изключително потребен, нарът се грижи и за кожата, забързва метаболизма, съдържа антиоксиданти и даже се употребява за предварителна защита на ракови болести. Ако желаете да разнообразите усета му, прибавете малко портокал.

#Сок от… зеле.  Отново прецизираме, че всеки от посочените сокове може да бъде смесен с различен плод/зеленчук, с цел да се притъпи усета му, в случай че е прекомерно мощен или чудноват, както е в тази ситуация. Зелето работи необикновено върху храносмилането и също така се оправя с подуването.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР