Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник, разделил се с Кухнята

...
Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник, разделил се с Кухнята
Коментари Харесай

Провокативната сладкарка Стефани напусна Кухнята на Ада

Провокатната сладкарка Стефани е следващият участник, разделил се с Кухнята на Ада. Тя получи оранжева престилка след седмичния мастър клас и не се раздели с нея до самия завършек на вечерната резервация.
Прочетете още
Загубата в борбата за спалните изпрати Червените на кулинарна екскурзия до Великата китайска стена с началник Лио Юан Дзю. Неговата рибна интерпретация във формата на катерица се оказа нелеко затруднение за две от най-противоречивите участнички от аления тим - Михаела и Стефани. Така те се озоваха с оранжеви престилки в ръка след мастър класа. Хоби готвачката Царина пък завоюва втори следващ личен имунитет.

Вечерната резервация и за двете кухни не протече по проект, като грешките се трупаха от всички станции и готвачи. Ситуацията в Кухнята на Ада доближи точка на шупване, когато началник Ангелов се принуди да сервира брънч омлети на всички посетители на ресторанта, вместо ястията от новото пролетно меню. Невъзможността да овладее алената кухня и престъпването на думата на началник Виктор Ангелов изпрати сладкарката вкъщи, написа Народоосвободителна въстаническа армия.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР