Проверяват хеликоптер, летял на опасно ниска височина над плаж Градина.

...
Проверяват хеликоптер, летял на опасно ниска височина над плаж Градина.
Коментари Харесай

Проверяват хеликоптера, летял на опасно ниска височина над плаж „Градина”

Проверяват хеликоптер, летял на рисково ниска височина над плаж „ Градина ". Реакцията идва след сигнал на NOVA до транспортното министерство. Екипът на малкия екран разполага с фрагменти на фен, на които се вижда по какъв начин хеликоптерът прелита над един от най-оживените плажове към Созопол. От министерството са безапелационни, че водачът е позволил редица нарушавания.

Бяхме на плажа да гледаме изгрева на слънцето, покрай нас имаше празненство и се появи един хеликоптер, който мина два пъти над водата, като единият път дори слезе с носа доста покрай водата, несъмнено на 2-3 метра и внезапно форсира нагоре, мина над плажа доста близко, описа Васил Марчев, свидетел на случилото се.

По думите му хеликоптерът е прелетял на към 10 метра над плажната линия. А през вчерашния ден по плажа към момента е имало рекламни материали, разпръснати от уредниците на събитието.

Особено, когато хеликоптерът се наклони доста близко към водата внезапно, всички чакахме, че може и да падне във водата. Беше много стресиращо, споделя още Марчев.

Той добавя, че през вчерашния ден по плажа към момента е имало рекламни материали. Съвестни къмпингуващи събираха в чували отпадъци, освен банкнотите, само че и други, които бяха останали. Във водата никой не си е направил труда да ги събира тези неща, описа още той.

Нова телевизия „ Здравей, България "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР