Проверявали ли сте някога социалните медии, докато седите на бюрото

...
Проверявали ли сте някога социалните медии, докато седите на бюрото
Коментари Харесай

Работа-мечта? Компания плаща да се посещават VIP събития по целия свят

Проверявали ли сте в миналото обществените медии, до момента в който седите на бюрото си и сте откривали, че завистливо кликате върху фотосите на другар от плаж в Мексико или с малко горест гледате стори на ваша позната, до момента в който тя театралничи от Седмицата на модата в Ню Йорк? На множеството от нас се е случвало.

Независимо дали виждате Уимбълдън или Голямата премия на Монако, Коачела или филмовия фестивал в Кан – въпреки всичко има на какво да завиждате. Но феновете на лукса могат да се радват, защото това, което звучи като мечтаната работа, преди малко беше оповестено от Velloy.

Компанията за VIP карти за достъп наема един необикновено благополучен човек да бъде „ основател на първокласно наличие “ – някой, който ще изпратят на някои невероятни събития, с цел да снима фрагменти за обществените медии, написа Time Out.

От претендента ще се чака да участва на най-малко три събития на месец, като в същото време снима наличие и написа материали за блог за уеб страницата Velloy. Всички разноски за храна и питиета ще бъдат покрити освен за вас, само че и за един доста, доста огромен късметлия, който ви съпровожда.

И освен Седмицата на модата в Ню Йорк или премиите BAFTA. Човекът, нает от Velloy, също ще има опция да опита храна в реасторанти със звезди Мишлен и да отседне в петзвездни хотели, до момента в който поддържа връзка със звездите.

Ако всичко това ви звучи малко натоварващо, не се тормозете – ще ви бъде предоставено гъвкаво работно време и телефон, таблет, плюс малко пари, с цел да сте сигурни, че „ извличате максимума от всяко събитие. “ О, и заплата от £100 000.

За жал българи не могат да се пробват за тази работа. Кандидатите би трябвало да са от Съединени американски щати и Обединеното кралство, да са на възраст над 21 години, да имат  годен паспорт и положителни умения за писане на британски – положителното познаване на обществените медии е бонус, гласи още обявата за невероятната служба.

Превод: GlasNews

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР