Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и

...
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и
Коментари Харесай

Продължават проверките за незаконни каравани по морето

Проверките за нелегално ситуирани к аравани и кемпери в държавни и общински терени по Южното Черноморие продължат и тази седмица.

На 19 и 21 април междуведомствена комисия още веднъж ще ревизира държавните парцели в залива Вромос край Черноморец. Органите на реда ще наблюдават за съблюдаване на периоди на към този момент издадените наставления за непринудено унищожаване от притежателите, както и за новодошли къмпингуващи, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация Бургас.

Подготвят се и първите производства за наложително унищожаване на колесните транспортни средства, заради нелегално заета държавна територия. До момента са открити и голям брой други нарушения – обграждане на горски територии, замърсяване с дребни и едрогабаритни боклуци, нарушение на противопожарните правила в пожароопасен сезон, рандеман на морски пясък, създаване на противозаконни сондажи, разполагане на палатка в дере и други

На работна среща в Областна администрация Бургас междуведомствената комисия разиска и инспекцията на така наречен къмпинг " тополи " в залива Вромос. В Община Созопол, Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите-Бургас и Областна дирекция " Земеделие " са формирани преписки по отношение на неговата активност, а към тяхната инспекция ще се включат Икономическа полиция и Национална агенция за приходите.

Следващата седмица проверяващите се местят на рибарското населено място Ченгене скеле, където от сигнали на жители, бяха показани фотоси за голям брой ситуирани каравани, кемпери, фургони, моторни лодки и други Имотите, които ще се ревизират на Ченге скеле, са с идентификатори: 07079.10.937, 07079.10.973, 07079.10.945, 07079.10.1181, 07079.10.1238, 07079.10.1232 по Кадастралната карта и кадастралния указател на Бургас. Всички къмпингуващи, могат да създадат бърза информация за типа и собствеността на парцела, на този линк - https://kais.cadastre.bg, или посредством приложението - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anestorov.cadastre. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР