Проверки във Варна установиха, че частници неправомерно приобщават държавна земя

...
Проверки във Варна установиха, че частници неправомерно приобщават държавна земя
Коментари Харесай

Проверки във Варна установиха, че частници неправомерно приобщават държавна земя за заведения

Проверки във Варна откриха, че частници непозволено приобщават държавна земя за заведения. За месец инспекторир на Областна администрация - Варна са посетили над 100 парцела – обществена и частна държавна благосъстоятелност. Инспекциите са осъществени през август предходната година, сподели пред медии регионалният шеф Марио Смърков, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Установено е, че част от терените е приобщена към частни парцели като зелени площи, за слагане на беседки, маси, заведения, огради и с други цели. Неправомерно е сложена ограда сред частни имоти на сдруженията „ Хидрострой “ и „ Мавели “ покрай Зоологическата градина. Засегнати са общински и държавен терен. Извършено е непозволено асфалтиране. На процедура точно държавният парцел е заграден с оградата.

За всички открити нарушавания последователно се сформират актове. Процесът ще е извънредно дълъг, само че е значимо, че е стартират, сподели регионалният.

Във връзка със сигнал е направена инспекция за сложена ограда и контролно-пропусквателен пункт до Порт Палас откъм Кабакум. Установено е, че прегражденията са вдигнати върху държавен парцел. Освен това не са налични никакви строителни бумаги и няма издадено позволение за градеж.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР