Проверката по случая с Кармен Лазарова е извършена. Установено е,

...
Проверката по случая с Кармен Лазарова е извършена. Установено е,
Коментари Харесай

Лъсна истината какви ги е дробила скандалната Кармен Лазарова, свързала умиращата Теодора с медиума Жоао

Проверката по случая с Кармен Лазарова е осъществена. Установено е, че лицето не е вписано в регистъра на Столичната районна здравна ревизия на имащите право да упражняват неконвенционални способи за влияние върху самостоятелното здраве, според Закона за здравето. Това съобщи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев пред публицисти след присъединяване си в парламентарен блицконтрол.

Констатираното нарушаване е, че лицето дава здравни препоръки на уеб страницата си без да има нужната подготовка (няма здравно образование). Вече има публикуван акт за нарушаване. Глобата е до 10 хиляди лева, само че точният ѝ размер ще стане явен след издаване на наказателното разпореждане, стана ясно от думите на здравния министър.

Погват медиума, поради който българката Теодора бе на прага на гибелта в Бразилия (ВИДЕО)

Проблемът е по-сериозен от този индивидуален случай на нерегламентирани медицински съвещания, което ни дава съображение да работим по промени в Закона за здравето. Необходимо е доста по-ясно да се регламентира активността, която е приета и законна и изрично да бъде избрана тази активност, която е непозволена, разяснява още министър Ананиев.

Министерство на здравеопазването приканва всички жители да бъдат изключително деликатни и да търсят институционално удостоверена информация в случаите, когато вземат решение да се извърнат към лица, практикуващи неконвенционални способи за лекуване.

Скандалната Кармен Лазарова, свързала умиращата Теодора с медиума Жоао, проговори

Министерство на здравеопазването припомня, че всяка районна здравна ревизия на уеб страницата си води обществено наличен указател на обектите, в които законно се практикуват неконвенционални способи за влияние върху самостоятелното здраве.

Припомняме, че името на Кармен Лазарова нашумя, откакто стана ясно, че тя е завела тежко болната от рак Теодора при медиума Жоао в Бразилия. Болната търсила духовно и физическо лекуване. Състоянието й обаче се влошило и не можела да се прибере в България. За да може да се върне болната жена в България, са събрани към 130 000 лв.. Очаква се тя и брачният партньор й да кацнат в Истанбул на 4-и май.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР