Проверката на документите на кандидатите, желаещи да заемат ръководни постове

...
Проверката на документите на кандидатите, желаещи да заемат ръководни постове
Коментари Харесай

Съобщиха допуснатите кандидати в конкурса за управителни органи на общински дружества във Варна

Проверката на документите на претендентите, искащи да заемат управителни постове в общински търговски сдружения във Варна, завърши. Близо 45 души взеха присъединяване в конкуренцията, като множеството от тях са позволени до идващия стадий.

С конкурс ще се попълнят препоръките на шефовете на: " Ученическо и столово хранене “, " Пазари “, " Дворец на културата и спорта “, " Градски превоз “, " Стадион Спартак “, и ще бъде определен шеф на " Обреди “. Част от претендентите вземат участие в надпреварата за управителен пост допълнително от едно сдружение.

Списъкът с позволените кандидати е оповестен на интернет страницата на Общински съвет – Варна. В 14-дневен период те би трябвало да показват писмена идея за развиване на предприятието. Ще се прави оценка дали концепцията е съответна, има ли времева рамка, изработен ли е разбор на мощните и слабите страни на сдружението, има ли познаване на пазара и пазарните сегменти, както и плануван обществен резултат.

Освен писмена част процедурата за оценка включва и джука част (интервю). Тя се състои от авансово избрани и утвърдени от Комисията за номиниране въпроси, на които всеки от претендентите следва да отговори.

Оценката на всеки стадий от конкурсната процедура се дефинира по шестобалната система, като оптималната оценка, която претендентът може да получи на всеки от стадиите на процедурата, е “Отличен 6 " при акуратност на оценката 0,25. Минималната позволена оценка за всеки стадий от процедурата е “Много добър 4,50 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР