Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че

...
Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че
Коментари Харесай

Цветанов се закани да съди някои от критиците си

Проверката, която сега тече против мен, ще покаже, че не съм направил нищо нелегално. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти във Велики Преслав. Той сподели, че е в непрестанен контакт с юриста си и има подготвеност да заведе каузи против хора, които с изявленията си са " минали границата на естественото ".

Зам.-председателят на ГЕРБ още веднъж акцентира, че не е прикривал инспекция против постройката " Златен век " , а в противен случай - съгласно условията на Административнопроцесуален кодекс е препратил сигнала на способените институции, защото вътрешната комисия в Народното събрание не може да прави инспекции.

Разследването ще покаже, че моята договорка е почнала на доста по-ранен стадий и разликата, която съм доплатил, е доста по-висока от тази, която се тиражира, съобщи той, допълвайки, че става въпрос даже за двойно повече от цената на президентския апартамент.
 Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение
Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение

Няма нищо нелегално към моите парцели, уверен вторият в ГЕРБ

Цветанов посочи високият честен стандарт в ГЕРБ и попита за какво Българска социалистическа партия насърчава хора с повдигнати обвинявания , вместо да им изиска оставките.

Той уточни, че от година ГЕРБ се приготвя води подготовка за локалните избори и приказва с евентуални претенденти за кметове.

След края на европейските избори ще бъде изработен разбор както на резултатите от работата на всички кметове от ГЕРБ , по този начин и на техния персонален принос по време на европейската акция, увери Цветанов.

Припомняме, на 19 март стана ясно, че вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов се е сдобил с нов парцел в елитния столичен квартал " Изток " на емблематичната улица " Латинка ". Новият дом е против разменени два други парцела, станали благосъстоятелност на компания " Артекс " единствено няколко часа. Веднага по-късно те са били продадени на някогашния IT експерт на ГЕРБ и участник в предизборния щаб на партията Симеон Велков, заяви " Свободна Европа ".
 Сидеров: Цветанов няма да остане гладен като брокер на недвижими парцели
Сидеров: Цветанов няма да остане гладен като брокер на недвижими парцели

Лидерът на " Атака " съпостави гербера с Кисинджър поради совалките с " Воля " и Съюз на демократичните сили

Ден по-късно от прокуратурата дадоха обещание, че ще създадат инспекция на договорката с жилищата и новия парцел на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Заради абсурда, станал по-известен като " Апартамент гейт " се стигна до оставката на Цветанов като депутат. Лидерският пост в Политическа партия на ГЕРБ пък беше стихотворец от Даниела Дариткова.

От своя страна през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че в случай че била на мястото на Цветанов, тя би напуснала партията.
 Фандъкова щяла да напусне ГЕРБ, в случай че била на мястото на Цветанов
Фандъкова щяла да напусне ГЕРБ, в случай че била на мястото на Цветанов

Според нея напускането му от Народното събрание е вярна, само че закъсняла постъпка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР