Проверка за наложени от Центъра за градска мобилност санкции за

...
Проверка за наложени от Центъра за градска мобилност санкции за
Коментари Харесай

Как да проверите имате ли глоби и неплатени данъци

Проверка за наложени от Центъра за градска подвижност наказания за погрешно паркирани коли може да се направи на електронната страница, на която се демонстрират и дължимите локални налози и такси.

На идващия ден наложената глоба ще е забележима и в системата на Национална агенция за приходите. Глобите за погрешно паркиране в столицата, които са наложени от ЦГМ, към този момент могат да се видят от притежателите на моторни транспортни средства в общинската данъчна система още в деня на нарушаването.
 
Тази електронна услуга е нова и е създадена взаимно сред Столичната община, ЦГМ и " Информационно обслужване ". Глобите могат да бъдат заплатени онлайн през уеб страницата на Столичната община, посредством банкови и други финансови институции, както и на каса в районните отдели на " Общински доходи ".

На същата страница може да проверите  и дали дължите локални данъци  и такси. Това може да стане, като употребявате:
 
    " ЕГН/Булстат/ЛНЧ " и " ПИН ", публикуван от общината
    Персонален идентификационен код, публикуван от Национална организация за приходите (ПИК на НАП)
    Квалифициран електронен автограф (КЕП) - на физическо лице
 
ПИН-код можете да получите против показан документ за идентичност във всеки един от отделите Общински доходи, а ПИК на Национална агенция за приходите можете да получите от желан от Вас офис на Националната организация по приходите.

Как да ревизирате дали са ви импортирани здравни осигуровки

Оторизираните за България снабдители на електронни подписи са:
 
    " Информационно обслужване " АД
    " Инфонотари " ЕАД
    " Борика " АД
    " СЕП България " АД
    " Евротръст Технолъджис " АД
 
Сертификат за дипломиран електронен автограф /КЕП/ се издава от регистриран снабдител на удостоверителни услуги от Комисията за контролиране на известията.

При първи опит за вход с КЕП, ще бъдете еднократно пренасочени към id.stampit.org, с цел да разрешите приложението да употребява данни от Вашия КЕП.

Чрез електронната информация можете да ревизирате дължимите локални налози и такси и извършите заплащания за тях, да се откажете от приемане на хартиени известия и да го замените с приемане на e-mail.
 
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР