Проверка в 5 - то РУ на столичната дирекция на

...
Проверка в 5 - то РУ на столичната дирекция на
Коментари Харесай

След убийството на Нав: Започва проверка в Пето РУ в София

Проверка в 5 - то районно управление (на МВР) на столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи се прави сега по отношение на постъпвалите там тъжби и сигнали против някогашният служител на реда, упрекнат за убийството психолога Иван Владимиров, съобщи пред публицисти в Пловдив служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представен от БНР.

По думите на министър Демержиев особеното в тази ситуация е, че жалбите и сигналите против 52-годишния Румен Тончев не са били за закани с принуждение или разпра:

" Трябвало е да дадат индикация, при всички случаи, на полицейските чиновници, че може да ескалира спора, само че в нито една от тези тъжби и сигнали, които са ми докладвани все още, няма ясно недоволство от физическа разпра, а още по-малко опасност или закана с ликвидиране ".

Дали сме инструкции още при започване на мандата към сходни случаи да се подхожда с внимание, акцентира още министър Демерджиев:

" Сега Главният секретар още веднъж обръща внимание на всеки един началник, че персонално ще носи отговорност, в случай че сходни случаи не бъдат тествани и третирани навреме. Очевидно би трябвало време, с цел да могат чиновниците да възприемат тези инструкции, да почнат да ги извършват прецизно. Ще създадем всички належащо това да се случи ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР