Проверка и плащания за глоби, наложени от Пътна полиция, вече

...
Проверка и плащания за глоби, наложени от Пътна полиция, вече
Коментари Харесай

От МВР обявиха как се плащат глобите към КАТ

Проверка и заплащания за санкции, наложени от Пътна полиция, към този момент може да се правят онлайн на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на ведомството. Уточнява се, че инспекцията може да става по ЕГН и номер на шофьорската брошура.

Вариантите за заплащане са през електронния портал на Министерство на вътрешните работи, в офис на банка, с пощенски запис, на кеш-терминал, в офисите на системите за бързи заплащания и посредством интернет банкиране. За да бъде заплащането на санкцията сполучливо е значимо да се изпълнят някои условия, се споделя в известието до медиите.

Едно от най-важните условия е с един платежен документ да се заплати едно обвързване. Освен това, задължението се заплаща едновременно в цялостния му размер (или с посочената отстъпка единствено в случай че глобата е с електронен фиш серия " К " ).

При заплащане на наказателно разпореждане нарушителят би трябвало да попълни, Номер на постановлението и дата на съставянето му, прецизен размер на наложената санкция, Име, презиме, фамилия и ЕГН на задълженото лице и банковата сметка, по която би трябвало да постъпят средствата, като сметката е тази, посочена в наказателното разпореждане.

При заплащане на отговорности по фиш или електронен фиш се попълня серия и номер на фиша, дата на издаване, прецизен размер на санкцията, име, презиме, фамилия (наименование на фирма) на задълженото лице, ЕГН/ЕИК по БУЛСТАТ на задълженото лице и банковата сметка, по която би трябвало да постъпят средствата, като сметката е тази, посочена във фиша/електронния фиш.

За санкции по наказателни постановления, наложени от органите на " Пътна полиция " – Министерство на вътрешните работи за нарушавания на Закона за придвижването по пътищата, сметката за внасяне на санкциите е на името на: Главна дирекция " Национална полиция "

BUIB BGSF СИБАНК АД
BG 41 BUIB 9888 3122 9441 01

До края на 2017 година санкциите по фиш може да се заплащат по бюджетна сметка:
BG 59 BUIB 9888 3322 9441 00

До края на 2017 година санкциите по наказателно разпореждане може да се заплащат по бюджетна сметка:
BG 32 BUIB 9888 3322 9441 01

За санкции по електронни фишове, наложени от органите на " Пътна полиция " – Министерство на вътрешните работи за нарушавания на Закона за придвижването по пътищата, сметката е:

На името на: Министерство на вътрешните работи
BG 64 BNBG 9661 3100 1477 01

Сметката за санкции по фишове и наказателни постановления, наложени от органите на " Пътна полиция " – Министерство на вътрешните работи за нарушавания на Кодекса за застраховането, е:

На името на: Гаранционен фонд
BUIB BGSF СИБАНК АД
BG 56 BUIB 9888 1092 0526 00
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР