Провежданите професионалните обучения, включващи теория и практика, са част от

...
Провежданите професионалните обучения, включващи теория и практика, са част от
Коментари Харесай

В община Свищов се провежда обучения по професия „Работник в озеленяването“

Провежданите професионалните образования, включващи доктрина и процедура, са част от дейностите по интегрираният план на Община Свищов „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи.

Интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение в община Свищов “, контракт №BG05M9OP001-2.056-0015-С01 “, финансиран от Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година и №BG05M9OP001-2.056-0015-2014BG05M2OP001-C01, финансиран по Оперативна програма „ Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020 година съфинансирани от Европейски Съюз посредством Европейския обществен фонд (ЕСФ).

Обучителна организация е Центърът за професионално образование към Асоциация на индустриалния капитал в България „ АИКБ КОНСУЛТ “ ЕООД. Организираните и провеждани образования са за придобиване на първа степен на професионална подготовка по специалност: „ Работник в озеленяването ”, компетентност: „ Озеленяване и цветарство ”, съгласно потребностите на Община Свищов като шеф.

Те са финансирани по активност 7 „ Провеждане на образования за придобиване на професионална подготовка по специалност и/или придобиване на нова на 20 лица от целевата група “, за които е обезпечена опция за включване в 12 месечна претовареност за 13 обучаеми и за включване в стажуване на 6 лица. В образованието се включиха 20 участника, представители на разнообразни уязвими публични групи от всички обитаеми места в Общината.

Обучението има за цел курсистите да усвоят главните теоретични и на практика познания в озеленяване и цветарство. След довеждане докрай на професионалното образование ще знаят и могат да правят агротехническа подготовка на площите за озеленяване, подготовка на посадъчния и озеленителен материал. Ще могат да засаждат и да се грижат за засадената декоративно-дървесна и храстова растителност, в това число да затревяват и поддържат тревните площи в паркове и градини.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР