Провеждане на стратегически преглед на отбраната, нов закон за въоръжените

...
Провеждане на стратегически преглед на отбраната, нов закон за въоръжените
Коментари Харесай

Преговорите за сигурността: Нов закон за въоръжените сили и създаване на Национална гвардия

Провеждане на стратегически обзор на защитата, нов закон за въоръжените сили и за военния запас, Инспеткоратът на МО да стане главен орган за надзор и създаване на Национална армия.

Това са измежду главните хрумвания, разисквани на договарянията, проведени от " Продължаваме промяната " за образуване на политики за бъдещото ръководство.
Преговорите за обществена политика: Без пипане на пенсиите, безвъзмездни детски градини и унищожаване на ТЕЛК
Продължават договарянията за политиката, която ще води бъдещия кабинет. Днес " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Демократична България "...

От Българска социалистическа партия оферират да се усилват заплатите в армията въз основата на закрепен коефициент, да се усъвършенства инфраструктурата, да се построяват жилища за военослужещи и да им се обезпечават преференциални заеми. МО има над 1100 недвижими парцела,припомнят от левицата. Участниците от страна на левицата са Атанас Зафиров, Кольо Милев и Михо Михов, от " ИТН " Теодора Генчовска, Александър Александров и Румен Попов. От " Демократична България " са ръководителят в оставка на ДСБ и някогашен началник на Националната работа за сигурност Атанас Атанасов, Велизар Шаламанов, някогашен длъжностен министър на защитата, Георги Цветков - учител във Военната академия, и Костадин Деянов.

В договарянията от страна на " Продължаваме промяната "   се включиха Асен Василев, Даниел Лорер, Милен Иванов и Тодор Тагарев.

 


Политолози безапелационни: В името на мира, " Продължаваме промяната " ще номинира Стефан Янев за министър председател
В свое изявление служебният министър-председател Стефан Янев разяснява, че с него не е воден диалог за бъдещо присъединяване в проектокабинета...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР