Проведени са разпити на над 10 деца и директора на

...
Проведени са разпити на над 10 деца и директора на
Коментари Харесай

След побоя с камшик над 11-годишно момче, прокуратурата е разпитала 10 деца

Проведени са разпити на над 10 деца и шефа на учебното заведение

Районната прокуратура в Кюстендил води следствие за осъществено закононарушение "принуда, съпроводена със мощ и опасност " по отношение на насилието над 11-годишно дете в Бобошево, съобщи

Досъдебното произвеждане е формирано на 21 февруари, в деня, когато е постъпил сигнал от шефа на учебното заведение. В него се показва оповестен в интернет видеоклип, съдържащ принуждение над дете, учещо в ръководеното от него образователно заведение.

Към момента е открито, че към 15:30 ч. на 19 февруари, на градския стадион в Бобошево, малолетният Г.Н. бил атакуван и застрашен. Момчето било удряно с ритници, юмруци, както и с бич по гърба.

Самоличността на участниците и очевидците е изяснена.

Проведени са разпити на над 10 деца и шефа на учебното заведение. Ще бъдат разпитани и други очевидци, прецизираха от прокуратура.

Назначена е съдебномедицинска експертиза за определяне на пострадвания, породени на потърпевшия. Предстои осъществяване на видеотехническа експертиза на снимания клип. Органите на Министерство на вътрешните работи следва да открият съществуване на видеокамери в региона на местопроизшествието.

За случая е сезиран отдел "Закрила на детето " при Дирекция "Социално подкрепяне " - Бобошево.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР