Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл- форума „Сподели

...
Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл- форума „Сподели
Коментари Харесай

Третото издание на форума „Сподели успеха си с нас “ събра представители на бизнеса в София

Проведе се третото подред издание на бизнес коктейл- форума „ Сподели триумфа си с нас “. Водещи тематики на събитието бяха основаване на условия за напредък, вероятности и работещи практики на локалния бизнес.

Организатор бе Брейн Сторм Консулт, една от водещите финансово-счетоводни компании в България, а Бизнес клуб и Инсмаркет се включиха като медийни сътрудници на събитието, което се организира на 26.06.2019 година в София, зала 10 НДК.

Програмата беше разграничена на две части- презентационен и спорен панел.

В залата участваха над 150 компании. Гостите бяха от разнообразни сектори, с извънредно разнородни сфери на активност.

На конференцията бяха показани изпитани модели и трендове за развиване на сполучлив бизнес у нас. Лектори бяха едни от най-големите и проспериращи марки и организации – „ Българска организация за вложения “, Дейзи Тех Ад и доста други.

Началото на форума бе сложено от госпожа Камелия Трезийска, притежател и общоприет управител на Брейн Сторм Консулт, след което домакините старираха като първи участник в презентационния панел.

Форумът бе извънредно потребен за всички, които се стремят да усъвършенстват своето портфолио и да работят по-ефективно. Аудиторията имаше шанса да получи скъпа информация за техники и способи за рационализиране.

В приятна коктейлна конюнктура, гостите и участниците се включиха в двустранни срещи, чиято цел бе реализиране и затвърждаване опциите за евентуални бизнес партньорства.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР