Проведе се поредната успешна акция срещу корупцията в страната. Има

...
Проведе се поредната успешна акция срещу корупцията в страната. Има
Коментари Харесай

Иван Гешев за акцията на Калотина: Има много задържани, между тях е и началникът на митническия пункт

Проведе се следващата сполучлива акция против корупцията в страната. Има доста арестувани, като сред тях е и началникът на митническия пункт „ Калотина “. Това заяви по време на брифинг основният прокурор Иван Гешев.

„ Провежда се взаимна интервенция сред Специализираната прокуратура, "Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и КПКОНПИ на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина ". Благодаря на всички сътрудници, тъй като това е една много огромна интервенция. Положителното е, че успяхме да опазим акцията в загадка. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Цяла промяна митничари бяха арестувани за рушвет на "Калотина "

Той добави, че над 30 са арестуваните все още. Сред тях са гранични служители на реда и чиновници, които са почивали от дежурство.

"Дейността по откриване на закононарушенията, продължава ", добави той. Иванов посочи, че след всяка акция, службите стават все по-добри. „ Стиковката ни е отлична “.

Главният прокурор добави, че се работи на извънредно високи обороти и по всевъзможни посоки.

Иванов се извини за породеното стеснение на Калотина. "Създадена е организация с цел да се възвърне естествената работа на пункта ", увери той.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина краткотрайно е прекратено прекосяването в двете направления поради интервенцията против корупцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР