Проведе се първото заседание на служебния кабинет в МС.Служебният министър-председател

...
Проведе се първото заседание на служебния кабинет в МС.Служебният министър-председател
Коментари Харесай

Проведе се първото заседание на служебния кабинет в МС

Проведе се първото съвещание на служебния кабинет в Министерски съвет.

Служебният министър-председател Димитър Главчев съобщи, че с първото съвещание започва интензивната подготовка на почтени и свободни избори на 9 юни.

" Като длъжностен кабинет това е наш първи приоритет и ще го осъществяваме прецизно, спазвайки Конституцията и Законите на страната в тясна съгласуваност с ЦИК ", сподели той.

" Честността на вота е без конкуренция, по тази причина опитите за пазаруване на гласове и за опорочаване на изборите по какъвто и да е било метод - ще срещнат нашата безапелационна опозиция ", сподели той.

" Служебният кабинет приготвя изборите, само че не взе участие в тях ", акцентира Главчев. Той съобщи, че следва предизборна акция, като добави, че ще бъде меко казано напрегната.

Главчев изясни, че с дейностите си служебният кабинет ще се водят от законите, здравия разсъдък и ползите на българските жители. " Освен подготовката на изборите ще се фокусираме върху решение на неотложни въпроси и проблеми в другите сфери от публичния живот. Държавата няма режим на изчакване ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР