Провалени срещи и работен ден, деца пропускат часовете си в

...
Провалени срещи и работен ден, деца пропускат часовете си в
Коментари Харесай

Драма с билетите за турнето на Тейлър Суифт. Темата стигна чак до конгресмени в САЩ

Провалени срещи и работен ден, деца пропущат часовете си в учебно заведение, хора си взимат отпуск или просто стопират да дават отговор на имейли и известия по работа. И подозрения за корист с монополно състояние от най-големия дистрибутор на билети в Съединени американски щати - Ticketmaster, като в тематиката се включиха даже представители на американския конгрес.

Всичко това се разиграва този вторник в Съединени американски щати. " Виновничката " официално е Тейлър Суифт, а повода е стартирането на билетите за идното турне на изпълнителката в предварителна продажба. Турнето стартира през март 2023 година и е първото за Суифт от 4 години насам. Засега са оповестени дати в 52 американски града.

Хиляди почитатели на поп звездата се пробваха да се снабдят с скъпия пропуск. За да съумеят, всеобщо отлагаха всевъзможни други задължения. " Съжалявам. Ще закъснея с пет минути за срещата ни, тъй като би трябвало да си купя билети за Тейлър Суифт ", написа до сътрудниците си Мей Хуанг, отговорник за връзките с обществеността във компания в Сан Франциско.

Малко по-късно се оказва, че зам.-ръководителят на екипа ѝ се е заел със същата нелека задача, по тази причина срещата е анулирана, споделя " Bloomberg ".

На доктрина на почитателите би трябвало да им отнеме единствено няколко минути, с цел да си купят билети. Реалността обаче се оказа напълно друга - процесът по предварителната продажба този път е дълъг и непосилен, чака се с часове на " на опашка " в уеб страницата Ticketmaster. На Хуанг ѝ лишава през целия ден, с цел да си обезпечи места за турнето.

" New York Times " споделя сходна история. Майката на Сара Понтило ѝ разрешава да пропусне учебно заведение, с цел да си купи билети за обичаната ѝ изпълнителка. Идеята е гимназистката да отиде на учебно заведение за първите два часа, майка ѝ да я прибере, с цел да е пред компютъра тъкмо в точния момент за старта на продажбата на билети. И след това - назад на учебно заведение.

 тейлър суифт, midnights
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР