Prouvé е международна компания, основана през 2017 г. в Полша.

...
Prouvé е международна компания, основана през 2017 г. в Полша.
Коментари Харесай

Prouve – парфюми, почистващи препарати и козметика, които си струва да опитате

Prouvé е интернационална компания, учредена през 2017 година в Полша. Името ѝ в превод от френски значи „ потвърдено “. Логото символизира най-важните правила на компанията - две преплетени букви P като преплитащи се длани, изразяващи поддръжката и лоялното съдействие с дистрибуторите.

Начело на компанията е една забележителна дама

Президент на компанията е нежната и изискана Катаржина Травинска, която има повече от 10 години опит в промишлеността за козметични артикули, страховит усет и ненадминато чувство за жанр.

Парфюмите на марката, както и другите органични артикули за дома и декоративната козметика са точно нейна концепция.

Катаржина се занимава и със обществена работа. Тя поддържа дамите в бизнеса и в персоналния живот, а самата тя е майка на две чудесни деца. За досегашната си самоотвержена работа тя към този момент е получила влиятелните награди: „ Цвете на женствеността “ и „ Посланик на женското предприемачество “.
Prouve - история
Марката Prouve е единствено на 3 години, само че за това малко време компанията съумя да разшири активността си на непознатите пазари. В момента продуктите на Prove се продават в 35 страни като Полша, Русия, Словакия, Латвия, Унгария, Швеция, Португалия, Англия, Ирландия, Холандия, Испания, Франция, Чехия и други. В България продуктите могат да бъдат закупени от самостоятелни дистрибутори на марката, като да вземем за пример онлайн магазин .

Prouve продължава да набира скорост, разраства се, раждат се нови водачи. Защото пазарът е свободен и дава опция на всеки, който прояви безрезервност към работата си да застане отпред, заемайки почтено място в йерархичната конструкция и реализирайки всичките си фантазии.
Какво включва продуктовата линия на Prouve?Колекция парфюми
Етеричните масла, от които са формирани , са необикновено ароматни. Те са основани в една от най-известните парфюмерийни къщи - Jean Niel, ситуирана в сърцето на парфюмерийната промишленост, в град Грас (Франция).

Всяка опаковка на парфюм съдържа документ за достоверност на аромата.

При производството на парфюми се употребява единствено първокачествен алкохол, който разрешава на ароматите да се проявят по най-хубавия метод. След като нанесете парфюма, няма да усетите аромат на алкохол, а незабавно ще доловите първите нотки на аромата.
Продукти за хубост Prouve
Декоративната козметика на компанията предлага многообразие от продукти за актуалната жена, създадени по специфични формули, включващи безвредни естествени съставки. Те са в положение да преобразят изцяло външният ви тип и да ви оказват помощ да изтъкнете най-големите си достолепия.
Продукти за грижа за тялото и косата Prouve
Линията за грижа за тялото и косата е основана в духа на унисекс наклонността. Това ще ви спести обилни средства и сигурно ще освободи място на рафта в банята. И освен това. Както настояват психолозите и сподели практиката - взаимното потребление на една и съща козметика несъмнено сближава хората!
Препарати за дома Prouve
Препаратите за дома са неповторими и също по този начин имат истински формули, които са създадени от специалистите на Prouve. Те са основани с мисъл за сигурността и комфорта на потребителите. Продуктите са извънредно ефикасни, лесни за потребление и безвредни за хората и околната среда. Не съдържат алергени. Всички формули са биоразградими и не са тествани върху животни.

Срещали ли сте в миналото почистващи препарати, които да не миришат на белина и химия?

Е, тези на Prouve са тъкмо такива. С тях елементарно ще превърнете почистването на дома и офиса в наслаждение, а банята ви ще придобие уханието на спа център.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР