Проучване проведено от компанията OnePoll, е разкрило, че средностатистическият възрастен

...
Проучване проведено от компанията OnePoll, е разкрило, че средностатистическият възрастен
Коментари Харесай

Приятелството е дефицитна стока в САЩ

Проучване извършено от компанията OnePoll, е разкрило, че средностатистическият възрастен американец не е създавал ново другарство през последните пет години, заяви уеб сайтът " Актуално ". Друго изследване, поръчано от уеб страницата за обществено обмисляне Evite, също е открило, че 45% от интервюираните 2000 възрастни признават, че се боят да си основат нови другари. Около 42% от участниците в изследването са разкрили, че се боят да се сприятеляват, тъй като са срамежливи.

30% от интервюираните възрастни споделят, че имат проблеми с другарството си, защото не са огромни фенове да вървят по питейни заведения, до момента в който една трета споделят, че се усещат като че ли всички останали към този момент имат одобрени групи другари. Около 29% обаче споделят, че фамилните задължения не им разрешават да се сприятеляват, до момента в който 28% упрекват заниманията си, че не водят до другарство, написа още " Актуално ".

Проучването открило също, че междинният възрастен в Съединени американски щати има 16 дейни другарства. От тези 16, трима се смятали за другари през целия живот, пет били задоволително близки, за се виждат постоянно с тях, а останалите осем са определяни като приятни - само че не задоволително, за постоянни срещи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР