Протягаме ръка на България в момент, в който Русия затръшна

...
Протягаме ръка на България в момент, в който Русия затръшна
Коментари Харесай

Карън Донфрид: Протягаме ръка на България в момент, в който Русия затръшна вратите си пред нея

Протягаме ръка на България в миг, в който Русия затръшна вратите си пред нея. Това сподели помощник-държавният секретар на Съединени американски щати по европейските и евразийските въпроси Карън Донфрид по време на Бизнес закуска с Американската комерсиална камара.

„ По време на визитата на министър-председателя във Вашингтон вицепрезидентът Харис изрази своята висока оценка за мощното партньорство и другарство сред България и Съединени американски щати. Тя благодари на премиера за поддръжката на България за Украйна”, изясни Донфрид. Помощник-държавният секретар на Съединени американски щати напомни думи на Петков за това, че са обезпечени доставките на полутечен природен газ от Щатите. И съобщи: „ Ние протягаме ръка на България в миг, в който Русия затръшна вратите си пред нея”, оповестяват от Нова телевизия.

Според Донфрид наличието на високопоставени представители на българското държавно управление на Бизнес закуската с Американската комерсиална камара показва какъв брой значими са двустранните търговско-икономически връзки сред двете страни. Тя изрази предпочитание те да бъдат задълбочени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР