Процесът за смъртта на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния

...
Процесът за смъртта на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния
Коментари Харесай

На 23 февруари: Изправят пред съда двойния убиец от Бургас

Процесът за гибелта на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед, някогашен участник в разрушената през 2018 година грапа на несебърския необут Димитър Жилязков-Митьо Очит,е стартира на 23 февруари в Бургаския областен съд. За тази дата е планувано разпоредителното съвещание по делото против предприемача Станимир Рагевски, упрекнат за двойното ликвидиране.

Според прокуратурата, на 29 октомври 2020 година Рагевски съзнателно е умъртвил Бахлова с револвер „ Макаров “ със премахнат заводски номер. Той е измамен под наказателна отговорност и за това, че на 4 август 2021 година, още веднъж с револвер „ “Макаров “ е умъртвил и Юмер, като закононарушението е квалифицирано по чл.116 от Наказателен кодекс.

Бизнесменът е измамен под наказателна отговорност и за нелегално владеене на оръжие и муниции, които предал, с цел да укрие на помощника си Д.Д. както и за нелегално владеене на високорискови наркотични субстанции – марихуана и примес от кокаин и пирацетам, които още веднъж дал за предпазване на същото лице.

По-рано Д. Д. беще наказан на 4 година и 6 м. затвор, по тази причина, че е укривал част от телата на жертвите и оръжието на закононарушенията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР