Процесът срещу бразилския футболист Дани Алвеш в Испания за сексуално

...
Процесът срещу бразилския футболист Дани Алвеш в Испания за сексуално
Коментари Харесай

Гледат процеса срещу Дани Алвеш за сексуално посегателство в Испания отново в началото на февруари

Процесът против бразилския футболист Дани Алвеш в Испания за полово посягане е плануван за 5-7 февруари 2024 година, заяви Върховният съд на Каталуния.

Бившият футболист на Барселона е упрекнат в обезчестяване, а прокуратурата желае той да бъде наказан 9 години затвор. В края на ноември тази година Алвеш моли за освобождение с претекста, че са минали три месеца от предходното му искане и 9 месеца от влизането му в пандиза. Освен това Дани Алвеш е платил 150 000 евро на жертвата, което би трябвало да смекчи виновността му.

Бразилецът беше задържан на 20 януари тази година, откакто 23-годишното момиче, което подаде сигнал в полицията, упрекна 40-годишния състезател в обезчестяване и побой. Според нея случаят е станал в един от нощните клубове в Барселона на 30 декември 2022-а година.

В своята дълга професионална кариера Дани Алвеш е носил екипите на бразилския Баия, италианския Ювентус, френския Пари Сен Жермен, испанските Севиля и Барселона.



40-годишният бразилец за последно игра в мексиканския клуб Пумас. Преди това е носил екипите на бразилските Баия и Сао Пауло, италианския Ювентус, френския Пари Сен Жермен, испанските Севиля и Барселона, италианския Ювентус, а за последно бе част от мексиканския УНАМ Пумас.

Крайният защитник е измежду най-титулуваните футболисти в историята с общо 43 трофея, като е шесткратен първенец на Испания, повторен първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА и три пъти Суперкупата на УЕФА.

За националния тим на Бразилия Алвеш има изиграни общо 126 мача в продължение на 16 години, като е взел участие на три международни шампионати, а на Мондиала в Катар 2022 той се трансформира в най-възрастния играч на " Селесао " с мач на сходен конгрес, откакто в груповата фаза против Камерун игра на възраст от 39 години и 210 дни.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР